Кондитерські інгрідієнти
Розділ Кондитерські інгредієнти включає харчові компоненти для випічки та їстівні прикраси для декорування кондитерських виробів, цукрову пасту.
Завдяки використанню різних інгредієнтів, у вигляді харчових ароматизаторів, розпушувачів та харчових добавок, випічка стає більш ароматною та апетитною, а цукрові деталі допоможуть зробити її справжнім солодким шедевром.
Є безліч безпечних кондитерських інгредієнтів, які значно полегшують роботу кондитеру за рахунок економії його сил та часу. До таких інгредієнтів відносяться рослинні жири, вершки для збивання, продукція з цукру, різні гелі та глазурі, желіруючі порошки, креми та стабілізатори. Розглянувши кілька видів кондитерської сировини, Ви зможете оцінити їхні переваги.
Випічка виходить смачною, ароматною та красивою, якщо кондитер з точністю дотримується оригінальної рецептури та використовує лише свіжі та якісні продукти. У нашому каталозі представлені інгредієнти для кондитерських виробів від провідних виробників України, США та Європи, за допомогою яких створюються ідеальні торти, маффіни, пироги та пряники.