Упаковка, підкладки, посуд для десертів, декор
Десерт, упакований у вишукану кондитерську коробку, стане ще привабливішим.
Коробки призначені для продовження терміну придатності, зберігання, транспортування та естетичної подачі десертів. Тепер це не просто картонки, а гарні коробки для кондитерських виробів, причому для кожного – торта, тістечок, макаронів, кексів, цукерок – є певні різновиди. У нашому інтернет-магазині великий вибір за призначенням, формою, кольором та ціною.
Серед численних видів тари можна назвати такі варіанти.
- Кондитерська картонна упаковка – використовується для тортів, кексів, тістечок, маффінів, шоколадних плиток, пасок. Пряме призначення – забезпечення цілісності товару. Як правило, непрозора, має жорсткий каркас та придатна для складського зберігання. Але не вологостійка, тому тримати в ній жирні чи вологі вироби довго не можна. Така кондитерська коробка може мати ручки для зручності, відкритий верх або прозору кришку, бути квадратною, прямокутною, з високими або низькими бортами.
- З вікном – підвид картонної упаковки, у кришці якої є пластикове віконце, через нього можна розглянути вміст. Виріз вікна робиться квадратним, овальним, прямокутним або фігурним.
- Упаковка із пластику – виконує ті ж функції, що й попередня модель, але продукт у ній може зберігатись будь-який і значно довше. Упаковка для кондитерських виробів виготовляється з м'якого та жорсткого пластику. Другий варіант краще використовувати для м'якої випічки.
- Картонні упаковки для солодощів, макарунів, капкейків оснащуються спеціальними роздільниками, що утворюють окремі осередки для тістечок. Також бувають з кришками та без, пластиковими віконцями.
- Кругла кондитерська упаковка із пластику – модель, призначена для шоколадних цукерок.
До переваг картонної тари відносяться її компактність, гігієнічність, комфорт та необтяжлива утилізація. Її випускають у білому або різнобарвному кольорі, з малюнками, візерунками. Пластик довговічніший, легко очищається і придатний для багаторазового використання.