Кондитерські насадки, гвоздики, перехідники
Сьогодні кондитерськими насадками користуються не лише професійні кондитери. Вони потрібні і у тих, хто захоплюється домашньою випічкою. І якщо професіоналу необхідний цілий арсенал насадок різного виду, то вдома в приготуванні тортів і тістечок хазяйка може обійтися невеликим набором кондитерських насадок за власними уподобаннями.
В інтернет-магазині ARTTort представлений широкий асортимент інструментів для професіоналів та аматорів за низькими цінами. У каталозі є як базові варіанти кондитерських насадок (трубочка, відкрита, закрита зірка, троянда та інші), так і кондитерські насадки незвичайного вигляду. За допомогою них можна досягти найоригінальніших візерунків!
Для створення акуратного декору ми рекомендуємо підбирати кондитерську насадку певного діаметра та розміру. Наприклад, інструментом з великим діаметром працювати з кремом не вдасться, його краще використовувати для формування тесту середньої густоти. Перед початком роботи варто охолодити насадку в морозилці, а потім ретельно вимити.