
Альбумін сухий яєчний білок 50 гр
- Готово до відправки
- Код: 1818
110 ₴/упаковка
- +380 (97) 624-94-03
Альбумін - сухий яєчний білок підвищеного взбиття. Застосовується для виготовлення айсинга, меренги, безе, зефіру, мусів, білкового крему, макаронів, суфле і всіх інших десертів на основі яєчного білка. Завдяки альбуміну можна приготувати білу глянцеву глазур.
1 кг альбуміну замінює 316 білків курячих яєць сорту С1.
Стандартні рекомендації використання сухого альбуміну: розвести з водою кімнатної температури в співвідношенні 1: 7. Для виробництва бісквіта найкращий результат виходить при відновленні білка водою у співвідношенні 1: 8,5
Склад:
яєчний білок, піноутворювач.
Секрети роботи з альбуміном:
1. відновлення, тобто з'єднання порошку і води. Зверніть увагу, після додавання води альбумін потрібно залишити в спокої на 30-60 хв, так як він розчиняється поступово.
2. Приготування меренги. Після повного розчинення білка в воді можна починати збивати, збільшуючи швидкість поступово. Коли піна стане пишною і збільшиться в об'ємі, додати цукор і збивати далі до повного його розчинення.
3. Для приготування оригінальних кондитерських виробів можна експериментувати, замінюючи воду ягідним або фруктовим пюре В результаті вийде ягідна або фруктова меренга.
4. Альбумін чудово підійде для приготування ягідного зефіру. Він забирає зайву вологу, тому пюре можна навіть не варити – збита маса все одно вийде густою і щільною.
І це стосується будь-яких десертів з використанням ягідного пюре і яєчних білків, в яких вміст вологи в масі підвищений. Пам'ятайте, альбумін не розчиняється відразу, тому майте витримку і після замочування починайте його збивати спочатку на маленьких, а потім на великих оборотах.
Виробник- Італія
Основні | |
---|---|
Вага | 50 г |
Країна виробник | Італія |
- Ціна: 110 ₴/упаковка