Кошик
1005 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Вашу заявку буде оброблено в найближчий робочий день.

метро Дарниця, вул. Пожарського, Київ, Україна
+380 (93) 009-14-47
+380 (97) 624-94-03
arttort.com.ua
Кошик
Альбумін сухий яєчний білок 50 гр

Альбумін сухий яєчний білок 50 гр

  • Готово до відправки
  • Код: 1818

100 ₴/упаковка

Альбумін сухий яєчний білок 50 гр
Альбумін сухий яєчний білок 50 грГотово до відправки
100 ₴/упаковка
+380 (93) 009-14-47
  • +380 (97) 624-94-03
+380 (93) 009-14-47
  • +380 (97) 624-94-03
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис товару

Альбумін - сухий яєчний білок підвищеного взбиття. Застосовується для виготовлення айсинга, меренги, безе, зефіру, мусів, білкового крему, макаронів, суфле і всіх інших десертів на основі яєчного білка. Завдяки альбуміну можна приготувати білу глянцеву глазур.

1 кг альбуміну замінює 316 білків курячих яєць сорту С1.

Стандартні рекомендації використання сухого альбуміну: розвести з водою кімнатної температури в співвідношенні 1: 7. Для виробництва бісквіта найкращий результат виходить при відновленні білка водою у співвідношенні 1: 8,5 

Склад: 

яєчний білок, піноутворювач.

Секрети роботи з альбуміном:
1. відновлення, тобто з'єднання порошку і води. Зверніть увагу, після додавання води альбумін потрібно залишити в спокої на 30-60 хв, так як він розчиняється поступово.

2. Приготування меренги. Після повного розчинення білка в воді можна починати збивати, збільшуючи швидкість поступово. Коли піна стане пишною і збільшиться в об'ємі, додати цукор і збивати далі до повного його розчинення.

3. Для приготування оригінальних кондитерських виробів можна експериментувати, замінюючи воду ягідним або фруктовим пюре В результаті вийде ягідна або фруктова меренга.

4. Альбумін чудово підійде для приготування ягідного зефіру. Він забирає зайву вологу, тому пюре можна навіть не варити – збита маса все одно вийде густою і щільною.
 І це стосується будь-яких десертів з використанням ягідного пюре і яєчних білків, в яких вміст вологи в масі підвищений. Пам'ятайте, альбумін не розчиняється відразу, тому майте витримку і після замочування починайте його збивати спочатку на маленьких, а потім на великих оборотах.

Виробник- Італія

Характеристики
Основні
Вага50 г
Країна виробникІталія
Інформація для замовлення
  • Ціна: 100 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner