Какао-масло - 100% натуральний продукт, виготовлений з тертих зерен плодів шоколадного дерева. Масло-какао має тверду і ламку структуру (при кімнатній температурі), ніжний кремовий відтінок і ніжний шоколадний аромат.
Використовується для приготування шоколадного велюру, шоколаду, цукерок, начинок, теплих кондитерських текучих мас, різних заготовок для десертів. Какао-масло зробить кондитерські вироби не тільки ароматними і смачними, а й дуже корисними.
Температура плавлення: 32-35 ° C (важливо не перегріти масло, що б воно не втратило свої корисні властивості).
Зміст жиру-99%;
100% какао не містить глютен, ГМО, алергенних продуктів.
Фасовка по 100 г в зіп-пакет.
Фірмова упаковка 1 кг
Країна походження: Кот-д'Івуар (Африка)
Термін придатності: 18 міс.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Кот-Д'івуар |
Вага | 100 г |
Склад | 100% какао |
- Ціна: 50 ₴/100 г