Київ, бульв. Івана Котляревського (Праці), Київ, Україна
+380 (93) 009-14-47
+380 (97) 624-94-03
Опис товару
Харчовий гліцерин - кондитерський інгредієнт, який дуже часто використовують під час виготовлення хлібобулочної та кондитерської продукції. Він дає покращити якість виготовленого продукту — у хлібобулочних виробах уповільнює процес "червіння", бісквіт довше залишається свіжим і соковитим, цукерки робить їх солодшими та м'якшими.
Кондитери часто використовують харчовий гліцерин під час виготовлення мастики. Він дає змогу запобігти випаровуванню вологи, Мастика не висихає моментально, не тріскається, так само надає еластичність цукровій пасті.
Вага 100 г
Характеристики
Основні | |
---|---|
Вага | 100 г |
Інформація для замовлення
- Ціна: 42 ₴