Інвертний сироп (Трімолін), 81% - сироп, отриманий шляхом розкладання сахарози на глюкозу і фруктозу.
Трімолін - солодка густувата паста білого кольору без запаху, яка використовується з метою уповільнення кристалізації й утримування вологи в кондитерських виробах.
Переваги використання інвертного сиропу:
- не кристалізується;
- покращує структуру тіста;
- зберігає вологість, м'якість і легкість випічки;
- подовжує термін придатності.
Завдяки інвертному сиропу, цукерки і помадки не тріскаються, є гладенькими, глянцевими і блискучими, в морозиві та інших заморожених десертах відсутні крижинки, аромат випічки більш насичений і апетитний.
Склад: цукор, вода.
Термін придатності: 12 міс.
Упаковка: пластиковий лоток 150 гр.
Зберігати в сухому місці в закритій упаковці.
Виробник: Італія.
- Ціна: 70 ₴/упаковка