- Готово до відправки
- Код: 4741
38 ₴/50 г.
Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
- +380 (97) 624-94-03
Какао-порошок алкалізований 10/12% Parigon Cocoa є цінною сировиною для виробництва кондитерських виробів, морозива, молочних продуктів і какао-напій.
Сфера застосування:
-
Декорування кондитерських виробів (насипка, «велюр»)
-
Додавання до тіста під час випікання кондитерських виробів
-
Додавання до крему, начинки, напоїв
СКЛАД: какао-порошок (массова частка какао-олії не менш ніж 10%).
Харчова цінність на 100 г продукту — білки 21,3 г, жири 11 г, вуглеводи 49,7 г.
Енергетична цінність на 100 г - 247 ккал.
Зберігати в чистому, сухому приміщенні.
Розліт у зип пакетах по 50 г
Фірмове паковання 1 кг
Країна походження: Іспанія
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Кот-Д'івуар |
Вага | 100 г |
Склад | какао 100% |
- Ціна: 38 ₴/50 г.