- Готово до відправки
- Код: 0697
58 ₴/упаковка
Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
- +380 (97) 624-94-03
Желатин знаходить широке застосування в різноманітних рецептурах виготовлення продуктів харчування, а також у фармацевтичній промисловості.
Порошок від кремового до світло-коричневого кольору. Смак і запах характерний для желатину, без сторонніх присмаків і запахів.
Сфера застосування: фруктові, молочні або шоколадні начинки, креми, желе і джеми в кулінарії та ін.
Умови зберігання: при температурі не вище 25ºС і не нижче 10 ° С, вологості не більше 75%.
Як використовувати желатин:
1) Змішайте 1 частину желатину з 5-6 частинами холодної води, перемішайте і залиште постояти 5 хвилини.
2) Набряклу желатинову масу необхідно ввести в гарячу рідину (до 80ºС).
3) Якщо необхідно вводити в холодну заготовку - розтопити імпульсами в мікрохвильовці до рідкого стану до 40ºС.
Упаковка зип пакет 50 гр
Основні | |
---|---|
Вага | 50 г |
Країна виробник | Іспанія |
Склад | агар |
- Ціна: 58 ₴/упаковка