Пластичний шоколад – шоколадна суміш для обтяжки тортів та тістечок, а також для створення фігурок, квітів та композицій.
Основні переваги шоколаду - еластичність, вишуканий аромат та приємний смак.
Шоколадний декор із пластичного шоколаду надасть унікальності та смаку кондитерським виробам.
Склад: глазур (цукор білий, жир рослинний, суха молочна сироватка, лактоза, декстроза, какао-порошка, емульгатор, соєвий лецитин, ароматизатор "шоколад", сіль Е476, Е492, ароматизатор ванілін).
У сухому прохолодному місці при температурі від 0 до 25С та відносній вологості не більше 75%.
Країна виробник: Україна.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вага | 250 г |
Тип | Кондитерська суміш |
- Ціна: 105 ₴