Кандурін (Candurin)
Харчовий барвник, пігмент являє собою порошкоподібну слюду з мерехтливими частинками. Кандурін має нейтральний смак та не має запаху.
За допомогою кандурину можна фарбувати поверхню пряників, печива, цукерок, желе, мастики та марципану. Його також можна додавати в глазур, креми та морозиво. Кандурін поєднується з будь-якими іншими харчовими барвниками.
Рекомендації щодо застосування:
1. Нанести пігмент Candurin м'яким пензликом на суху поверхню кондитерського виробу (мастика, марципан).
2. Для отримання ефекту глянсового блиску кандурин можна розвести в спиртовому розчині, або обробити кандурин на поверхні кондитерського виробу парою.
Упаковка у пакетах по 5 гр.
Виробник: Німеччина
Фасування: Україна
Основні | |
---|---|
Вага | 5 г |
Країна виробник | Німеччина |
Упаковка | Пакет |
Вид та форма випуску | Кандурин |
- Ціна: 48 ₴