Блискітки кондитерські – використовуються при виробництві кондитерських виробів в декоративних цілях. Блискітки здатні надати будь-якому виробу чарівний, фантастичний ефект.
Блискітками можна посипати торти, кекси, десерти, печиво, морозиво та багато іншого. Вони дуже популярні як декоративне оздоблення цукрових квітів. Схвалено для контакту з продовольчими продуктами..
Блискітки нетоксичні. Тільки для декоративного використання та не підходять для споживання.
Витрачаються дуже економно, навіть невеликої кількості достатньо для надання сяйва.
Використовувати сухий пензлик для нанесення на кондитерський виріб, попередньо обробивши поверхню кондитерським клеєм, гелем або сиропом. Також блискітки можна наносити на глазур або айсинг у момент підсихання, без використання кондитерського клею.
Упаковка: пакет zip 5гр
Основні | |
---|---|
Вага | 5 г |
Країна виробник | Німеччина |
Упаковка | Пакет |
Вид та форма випуску | Кандурин |
Користувацькi характеристики | |
Колір і відтінок | Сріблястий |
- Ціна: 70 ₴/упаковка