Фасування в пакетиках по 5 г
За допомогою кандурину можна легко фарбувати поверхню продуктів (мастику, глазур, шоколад, марципан, горіхи, печиво, льодяники, морозиво, сиропи, мармелад, желе, карамель, напої). Також підійде для тих, хто займається миловарінням і виготовленням свічок.
Кандурин чудово поєднується з будь-якими іншими харчовими барвниками, завдяки чому можна без зусиль домогтися отримання різних мерехтливих відтінків.
Застосовується як у сухому вигляді, так і в розведеному. Розбавляють, зазвичай, водою, горілкою, спиртом, що в кого є. Наносити кандурин треба пензликом.
Термін придатності: 24 місяці
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Німеччина |
Вага | 5 г |
Вид та форма випуску | Кандурин |
Упаковка | Пакет |
Користувацькі характеристики | |
Колір і відтінок | Золотистий |
- Ціна: 55 ₴